Record! Clipul “Happy – we are from China” ţine 2.500 de ani şi a blocat Youtube-ul

Chinezii şi-au văzut, în sfârşit, visul cu ochii – atât cât este posibil, având în vedere forma acestora – după ce au finalizat propria variantă a videoclipului piesei Happy, a lui Pharrell Williams. După luni întregi în care fiecare chinez a dansat în faţa camerei de luat vederi, videoclipul a fost, în sfârşit, gata de lansare. Din păcate, dimensiunea lui excesivă a făcut ca site-ul Youtube să se blocheze.

“Pe Youtube s-au mai încărcat videoclipuri de 10, 15, 24 de ore, dar niciodată de 21.900.000 de ore, sau mai pe scurt, 2.500 de ani, cât ţine acesta. Iniţial, ne-am gândit să mai ştergem din videoclipurile cu pisici, ca să facem loc, dar n-am vrut să provocăm revolte de stradă printre utilizatori. Aşa că am mai achiziţionat câteva milioane de servere şi, astfel, China a putut să-şi uploadeze videoclipul. Chiar nu vrem să fim acuzaţi de discriminare”, spune purtătorul de cuvânt al site-ului.

Produsul final nu se bucură, însă, de prea mare succes, cei mai mulţi utilizatori având impresia că în videoclip dansează o singură persoană, deghizată în diverse feluri. Mai mult decât atât, chinezii nu se pot bucura videoclip, Youtube fiind interzis în China.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
18 martie 2014 14:03

Alte articole

Vezi mai mult