Record de evadare dintr-un escape room, după ce fata din echipă a întrebat „Vi se pare că sunt grasă?”

Bărbaților le merge mintea când sunt puși sub presiune și trebuie să găsească rapid o soluție. Cel mai bun exemplu sunt mebrii unei echipe de Escape Room care au reușit să evadeze super-rapid din încăpere după ce colega lor i-a întrebat „Vi se pare că sunt grasă”?

„Marea problemă e că o considerăm prietenă pe Adriana și-atunci, ca oricărui prieten, nu poți să-i spui adevărul în față. Unul dintre noi a ținut-o de vorbă cu întrebări tâmpite gen „la ce te referi?” sau „Față de când?” în timp ce noi am început să găsim o soluție să fugim. În viața mea n-am fost atât de rapid, cred că-l băteam și pe Kasparov”, a povestit Răzvan Ion, unul din tinerii care a reușit performanța.

Acesta spune că relația cu o femeie l-a ajutat foarte mult în acest sport. „Am găsit tot timpul soluții de evitare a întrebărilor de acest gen. Când vine prietena acasă și începe să mă întrebe ceva care conține cuvântul „observat” dispar extrem de rapid, sunt ca un ninja. Odată am stat trei zile ascuns în draperii că-și schimbase culoarea de păr și voia să observ și eu asta. Am rezistat cu brio, aveam și conserve, m-am descurcat”.

Scris de Ef
17 octombrie 2017 19:10
Citește mai mult despre: femeie

Alte articole

Vezi mai mult