Experţii Guinness Book confirmă: astăzi, 14 februarie, România şi-a bătut propriul record! Potrivit acestora, chiar în acest moment, 94% din populaţia ţării poartă chiloţii ăia buni.

chilotii_aia_buni.jpg
"Din 1.953.000 de români în viaţă, estimăm că 1.835.820 sunt îmbrăcaţi astăzi cu chiloţi proaspăt spălaţi, fără nicio pată, nicio aţă care atârnă şi nicio gaură", spune Marcel Lică, statistician. "Nu vreau să trag vreo concluzie pripită, dar e foarte posibil să existe o legătură cu Valentine's Day."

Marile companii de chiloţi, printre care Chiloconf Suceava, Kilotzimpex Braşov şi Cooperativa de Izmene Galaţi, au confirmat că în ultima săptămână au avut vânzări record, unii români cumpărând chiar şi câte două perechi.

"Am fost întotdeauna un popor de romantici, dar 14 februarie e ziua când o şi arătăm", şi-a dat cu părerea Costi Hălău, antreprenor în domeniul chiloţilor.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 14.02.2020 18:45 Monden

National Cinematografic