Record într-un autobuz bucureştean: 49 de oameni, surprinşi unul cu mâna în buzunarul celuilalt

Avem motive de mândrie! După ani de zile, recordul mondial pentru cea mai lungă infracţiune în lanţ revine în România, spun editorii celebrei Guinness Book. Aceştia au omologat cazul autobuzului bucureştean în care 49 de oameni au fost surprinşi sustrăgându-şi unul altuia din buzunare bani, telefoane mobile şi alte obiecte de valoare.

Unicul martor ocular neimplicat direct şi-a dat seama din start că în autobuzul liniei 104 se petrecea ceva suspect. “Toţi ceilalţi 49 de călători erau cu ochii în tavan, fluierând inocent. Instinctiv, m-am uitat în jos şi am văzut cum fiecare dintre ei îl buzunărea pe cel din faţa lui, formând un lanţ care pornea din fundul maşinii până în dreptul primei uşi, unde un domn bine îmbrăcat scotocea de zor în borseta şoferului.”

“Era o scenă de-a dreptul graţioasă, ca înotul sincron sau baletul”, apreciază călătorul vigilent, care a şi semnalat întâmplarea la Guinness Book.

Peste 90 de portofele, telefoane şi ceasuri au schimbat proprietarul în cursul ineditului flashmob, numeroşi analişti politici considerându-l “o revenire la comunismul pur, nealterat” şi “un gest civic de redistribuţie a averii”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
24 martie 2014 14:03

Alte articole

Vezi mai mult