Record monden! Anda Adam a intrat în trei relaţii şi a trecut peste două despărţiri în doar o zi

Veste îngrozitoare pentru Bianca Drăguşanu, Victor Slav sau Andreea Mantea. Obişnuite să impresioneze printr-o simplă despărţire, vedetele autohtone au fost umilite la propriu de Anda Adam, care a ridicat ştacheta la un nivel greu de atins de oricine altcineva.

Regina neîncoronată a R&B-ului din zona Tei a avut parte de trei relaţii noi şi două despărţiri, toate în aceeaşi zi. „Părea o zi liniştită”, povestește un paparazzo autohton, care o fila pe Anda Adam. ”Pe la 9 a venit însă un băiat cu un Mercedes închiriat, cu care s-a sărutat. Deja trimisesem la redacţie ştirea bombă. Până la ora 16 diva însă era la al treilea prieten, despărţindu-se de primii doi. Astfel că numărul Libertatea de mâine are 70 de pagini, iar ziua încă nu s-a incheiat.”

Atitudinea Andei este criticată aspru de mai multe persoane publice, în frunte cu Andreea Marin. Surse autorizate susţin că Zâna ar fi făcut o adevarată criză de isterie când a văzut că ştirea despre cum a dat de mâncare unei vrăbiuţe a fost trecută cu vederea de tabloide, preferându-se foiletonul cu Anda Adam. nda

Scris de TNR
14 iunie 2014 04:06
Citește mai mult despre: Anda Adam

Alte articole

Vezi mai mult