Record mondial. Ilinca și-a făcut azi testul de personalitate cu numărul 1 milion

Avem încă o româncă în Guinness Book! Ilinca Manole, o tânără corporatistă din Capitală, tocmai a făcut testul de personalitate online cu numărul 1.000.000. Aceasta nu doar că a aflat ce orc din Stăpânul Inelelor i se potriveşte, ci a stabilit şi un record mondial pentru cele mai multe teste de personalitate completate în timpul programului.

Potrivit experţilor, Ilinca nu s-a limitat la teste simple, ca „Ce spune culoarea ta preferată despre lungimea penisului primului tău iubit”, ci a avansat cu hotărâre pe panta dificultăţii, până la teste de complexitate înaltă, precum „Ce fluture din Fluturi de Irina Binder e mătuşa ta de gradul III” sau „Câtă cola cu Mentos trebuie să bei ca să poţi spăla Statuia Libertăţii cu curul”.

„Cel mai greu a fost ăla cu ‘Află animalul în care te vei reîncarna dacă mori chiar acum strivită între un aisberg şi un pachebot’, pentru că trebuia să dau share la trei prieteni ca să aflu rezultatul, şi deja mă blocase toată lumea pe facebook”, a comentat campioana testelor de personalitate.

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de TNR
20 noiembrie 2020 14:53
Citește mai mult despre: teste de personalitate

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult