Record mondial! Un român are 40.000 de apeluri ratate de la administrator

În cheamă Petrică, stă în două camere la etajul 3 al unui bloc din Titan, dar nimeni n-ar bănui că e deţinătorul unui record mondial. Petrică are 40.000 de apeluri ratate, de la administrator, dar şi câteva mii de SMS-uri cu “Plăteşte, mă, întreţinerea!”.

Viaţa lui Petrică nu e uşoară. I se descarcă telefonul la fiecare 30 de minute şi umblă permanent cu 3 acumulatori la el. Îi e greu să formeze, pentru că administratorul îl sună aproape încontinuu. Cel mai greu e când administratorul îl sună chiar din faţa uşii, şi se aude soneria telefonului. Atunci, Petrică trebuie să ţâşnească şi dă dea telefonul pe silent, ca să nu fie depistat.

Petrică are o soţie şi 5 copii, dar la întreţinere e trecut cu o singură persoană, ca să-i vină mai puţin la apă rece şi la gaz. “Vă daţi seama că e o adevărată jonglerie să duc copiii şi să-i iau de la şcoală fără să mă vadă administratorul. Uneori le dau drumul prin spatele blocului, pe geam, atârnaţi de un cearceaf”, explică Petrică.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
17 ianuarie 2017 10:13
Citește mai mult despre: administrator apeluri bloc intretinere telefon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult