Record! Un călător întârziat care a încercat să prindă un tren a ajuns înaintea lui la destinaţie

Un tânăr din Constanţa a reuşit o adevărată performanţă, după ce a ajuns cu întârziere în gară. Grăbit şi cu bagajele după el, acesta a alergat după trenul care deja plecase, dar, din inerţie, a ajuns la destinaţie înaintea garniturii. “Aveam tren la 7.00 dimineaţa, dar am ajuns în gară aproape de prânz, pentru că n-am auzit alarma. Când am ajuns pe peron, trenul încă se vedea, deşi plecase de cinci ore, aşa că am alergat după el să-l prind. Când am văzut că încep să-l las în urmă, nu m-am mai oprit şi dus am fost”, povesteşte Victor R.

Acesta plecase către Bucureşti să-şi dea licenţa, deşi a început de curând facultatea. “Sunt abia în prima lună de facultate, dar ştiu cum merg trenurile, aşa că am plecat devreme, să fiu sigur că nu întârzii la examenul de licenţă. Chiar îmi luasem la mine pixuri, hârtii, eram pregătit să-mi dau în tren dau toate examenele din cei trei ani. Dar, pentru că am luat-o pe jos, am ajuns după nici o săptămână. Acum trebuie să mă întorc”, se plânge Victor.

La întoarcere, acesta a făcut greşeala de a ajunge la timp în gară. “Am prins trenul de Constanţa, iar acum va trebui să-mi îngheţ câţiva ani, ca să nu-i pierd”, se teme studentul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
10 noiembrie 2013 03:11

Alte articole

Vezi mai mult