Record! Un mecanic auto a taxat de cinci ori valoarea maşinii pentru a schimba o bujie

Un mecanic de la un service auto a stabilit un record ce cu greu va putea fi egalat, după ce un şofer i-a solicitat să-i schimbe o banală bujie la o Dacie Logan. Deşi credea că va scăpa destul de ieftin, şoferul s-a trezit cu o notă de plată uriaşă, în care era taxat cu o sumă de cinci ori mai mare decât valoarea maşinii, la cumpărare.

“M-am speriat îngrozitor, prima oară am crezut că este o greşeală când am văzut scris pe bon ‘Schimbat bujie incandescentă – 222.500,00 RON’, când ştim cu toţii că o bujie nu costă mai mult de 100.000 RON. O să mă duc la OPC”, se plânge bărbatul.

Întrebat de ce a taxat atât de mult, mecanicul a încercat să se justifice. “Chiar nu înţeleg de ce e nemulţumit, mai ales că i-am făcut şi o reducere substanţială. Credeţi că e simplu să schimbi o bujie? Ea trebuie mai întâi comandată din Franţa, deci luăm taxă de comandă, plus taxă suplimentară că e de pe alt continent. La care se adaugă taxa de desfăcut pachetul în care a sosit bujia, cu adaos dacă nu se poate desface fără cutter, apoi taxa de ridicat capota la maşină, şi aşa mai departe. Banii se adună, nu suntem noi de vină”, spune mecanicul.

Times New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV. Dacă ai ratat episodul de duminică, urmărește-l în secțiunea Times New Roman TV.

Scris de Luchian
29 octombrie 2014 02:10

Alte articole

Vezi mai mult