Record: un român deţine o pungă uriaşă, în care ţine mii de alte pungi

Un român este pe cale să intre în Cartea Recordurilor, după ce a declarat că deține cea mai mare pungă din lume. O folosește pentru a depozita pungile adunate pe parcursul a mai bine de 20 de ani, de la toate magazinele, buticurile și chioșcurile de unde și-a făcut cumpărături.

“Acum 20 de ani, când am început să le strâng, știți, ca să fie, pentru orice eventualitate, încăpeau în sertare. Apoi, în timp, am început să le îndes prin dulapuri, șifoniere, după vasul de la veceu, practic, pe unde găseam loc. După ce am renunțat la vase, haine și alte lucruri, ca să eliberez loc pentru depozitat, mi-a venit ideea să confecționez această pungă uriașă, unde să le țin pe toate”, spune bărbatul.

Acesta folosește pungile în diverse scopuri. “E bine să ții pungile, nu știi când ai nevoie de ele. De exemplu, când mă duc la cumpărături, iau mereu pungi cu mine, ca să am unde le căra pe cele noi. Pe altele le folosesc pe post de pungi de gunoi, iar după ce duc gunoiul la ghenă, le spăl și le redepozitez”, spune bărbatul, care a găsit și o modalitate de a face bani din pasiunea lui: “Iarna închiriez pungi pe post de sănii, copiilor din cartier, să strâng bani pentru pungi”, a mai adăugat acesta.

Scris de Luchian
21 august 2014 00:08
Citește mai mult despre: gospodar pungi

Alte articole

Vezi mai mult