Recordul lui Măruță, de cel mai mic penis, neomologat! Cei de la Guiness Book nu se pot opri din râs

Agonie și extaz pentru Cătălin Măruță, deținătorul celui mai mic penis de pe planetă! Visul său, acela de a intra în Cartea Recordurilor cu penisul său, este pe punctul de a se spulbera dintr-un motiv cel puțin hilar: cei de Guiness Book pur și simplu nu se mai pot opri din râs.

Incidentele nu au lipsit nici pe parcurs. Reprezentanții Guiness Book au privit mai întâi penisul lui Măruță la microscop dar, pentru că nu se vedea nimic, au fost nevoiți să apeleze la un al doilea microscop, cu care au privit în primul microscop. Abia prin cele două microscoape penisul lui Măruță a devenit vizibil.

Dar, imediat după ce au exclamat ”Da, penisul există și e de departe cel mai mic pe care l-am văzut vreodată!”, reprezentanții Guiness Book au izbcnit în râs. Deși au trecut deja 3 ore de atunci, ei nu dau deocamdată semne că s-ar opri vreodată, spre vădita insatisfacție a lui Cătălin Măruță.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
23 aprilie 2014 11:04

Alte articole

Vezi mai mult