Recordul lui Piersic, în pericol! Dacă Udrea nu se oprește din vorbit în două ore, îl va depăși

De pe 29 ianuarie, de când a fost chemată să dea declarații la DNA, Elena Udrea vorbește fără oprire. Deja a spulberat recordul Monicăi Tatoiu, marea sa rivală feminină, și se apropie vertiginos de recordul lui Florin Piersic, cel care a reușit să vorbească despre o filmare cu Marga Barbu și Ion Besoiu timp de 288 de ore.

”Din momentul în care Elena Udrea a ieșit de la DNA, gura nu-i mai tace”, spune reprezentantul Guiness Book în România. ”Abordează teme extrem de variate, de la respectul pe care îl poartă justiției până la acuze dure la adresa serviciilor secrete. Pare că nu se mai poate opri din vorbit, deci recordul lui Florin Piersic este ca și depășit.”

Dealtfel, la CNA au sosit până acum câteva mii de plângeri, de la bărbați care spun că în ultimele 12 zile au auzit-o pe Udrea turuind la toate posturile TV mai mult decât soacra și nevasta la un loc, de la începutul anului și până acum. Câteva sute de bărbați chiar și-au spart televizoarele, iritați că o aud încontinuu pe Elena Udrea.

Scris de Calin
10 februarie 2015 15:02

Alte articole

Vezi mai mult