Recunoştinţă! Primarul care s-a făcut singur cetăţean de onoare şi-a oferit după ceremonie o noapte fierbinte

Știrea cu primarul din Pietroșița, Ion Dincu, care a primit titlul de cetățean de onoare al comunei pe care o conduce a făcut deja înconjurul planetei. Ce nu se știe sunt urmările acestei fapte la el în comună și, mai ales, detaliile fierbinți.

Primarul a venit acasă și a început să-și facă avansuri. Acesta consumase alcool. În ciuda refuzului său, prin gesturi dar și prin vorbă, primarul a insistat asupra sa și și-a desfăcut șlițul. S-a zbătut câteva minute până a reușit să prindă o poziție confortabilă și s-a descărcat sexual asupra lui însuși, pe plovărul de primar și cocarda tricoloră.

Acesta nu a fost singurul incident din acea seară, primarul a continuat să stea cu victima sa și să bea până când capul i-a căzut în piept de la oboseală și atunci a mai fost abuzat o dată sexual, în gură, de către primarul comunei. Scenele fierbinți și strigătele au continuat toată noaptea, vecinii primarului spunând că nu e prima oară când rămâne singur acasă și face o asemenea minunăție de labă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
23 iulie 2018 12:07

Alte articole

Vezi mai mult