Recursul compensatoriu. Un corporatist a eliberat o băşină mai devreme, în timpul şedinţei

Inspirat de legea recursului compensatoriu, un corporatist a generat un scandal imens în timpul unei ședințe. Acesta s-a gândit să elibereze înainte de termen o bășină, când ședința încă era în plină desfășurare, scandalizându-i pe toți cei prezenți.

”Trebuia să aștepte să se termine ședința, să iasă din clădire și să meargă la minim 100 de metri de intrare și abia apoi s-o elibereze. Ce-i cu prostia asta, o lege care îți permite s-o eliberezi înainte de termen. Ce tâmpiți au putut da o astfel de lege?”, s-a revoltat CEO-ul corporației, aflat inclusiv el printre participanții la ședință.

Corporatistul spune că nu e vina lui că legea îl obligă să elibereze bășinile mai devreme. ”Eu puteam s-o mai țin, dar nu voiam să încalc legea. Știu că sunt colegi care le țin chiar mai mult decât e cazul, dar eu nu vreau să fiu ca ei”, se apară acesta.

CEO-ul corporației, în schimb, este înspăimântat: ”Ce urmează, să mă oblige legea să eliberez angajații de la birou cu câteva ore mai devreme? Asta ar fi o tragedie chiar mai mare decât bășinile eliberate în timpul ședințelor”, spune acesta.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
4 noiembrie 2019 14:17
Citește mai mult despre: corporatist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult