Redacția TNR, discriminată! Nu putem munci de la terasă, că suntem cinci

Din nou se bagă pumnul în gura presei libere! Regulile de distanțare socială par să fi fost făcute cu dedicație, împotriva redacției TNR, formată din 5 persoane.

”Azi nu avem voie să stăm împreună la o terasă și să bem o bere, pentru că probabil suntem prea incomozi pentru acești guvernanți”, spune redactorul șef, Călin Petrar.

”E scandalos că legea asta absurdă și criminală spune că nu pot sta mai mult de 4 la o masă. CNCD în loc să se sesizeze din oficiu, tace complice, deși e un caz frapant de discriminare! Eu sunt armean și trebuie să stau în picioare lângă colegii mei, ca un chelner!”, susține Ovi.

„Nu suntem lăsați să muncim!”, explică Vasile. ”Îi așteptăm pe reprezentanții Guvernului să stea de vorbă cu noi în redacție, pentru că suntem oropsiți. De ce pentru alții care vor să muncească se găsesc chartere să plece în Germania, dar noi aici în țară nu suntem lăsați să muncim?”, a comentat Ionuț, în stilul său agresiv.

”Impozitele pe care le plătim sunt bune, dar când avem o problemă ne întoarceți spatele. Se aude, Renate Weber? Parcă erai Avocatul Poporului. Noi ce suntem?”, a declarat indignat și Eftimie.

Scris de TNR
1 iunie 2020 05:06
Citește mai mult despre: CNCD

Alte articole

Vezi mai mult