Redactor gandul.info, concediat după ce a divulgat prea multe informaţii în titlul unui articol

Vizitatorii site-ului gandul.info au avut azi un veritabil şoc: un articol de pe site avea un titlu din care înţelegeai exact despre ce e vorba în el. „Fabulos! Nu mi-a venit să cred! Am rămas şocat când am văzut titlul. Asta schimba tot ce credeam despre site-ul gandul.info, milioane de români ar fi probabil şocaţi să afle că aşa ceva chiar s-a întâmplat”, a povestit un mare fan Gândul.

Şefii nu au gustat însă derapajul redactorului, motiv pentru care l-au şi concediat, pentru lipsă de profesionalism. „A divulgat mult prea multe informaţii în titlu, or aşa ceva nu se acceptă în trustul Pro. Nu aşa îi convingi pe proşti să dea click pe mizeriile tale, cu titluri explicite. Ce-i aici, Biblioteca Academiei!?”, s-a revoltat şeful on-line-ului din trustul Pro.

Ulterior, titlul iniţial al articolului (Un vas chinezesc vechi de o mie de ani cumpărat de la un târg de vechituri cu trei dolari a fost vândut cu 2,2 milioane) a fost schimbat cu unul mai adecvat trustului Pro: „Ăsta da NOROC! A obţinut o SUMĂ FABULOASĂ cu o INVESTIŢIE MINIMĂ! N-o să-ţi vină SĂ CREZI că aşa ceva chiar s-a întâmplat. DĂ CLICK ACUM!”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
21 martie 2013 13:03

Alte articole

Vezi mai mult