Vești proaste pentru cei ce sperau că această noapte va fi una specială, pentru că e o petrecere în cartier și nu vor s-o piardă din greșeală. Din cauza problemelor financiare cu care se confruntă Primăria Sectorului 2, Pantelimonul va petrece doar trei ore pe noapte. 

Pantelimonul-petrece-doar-trei-ore-pe-noapte.jpg

„Așteptăm cu nerăbdare, dar mai e până diseară, fără arme și bătăi, nimeni n-o să moară. În aceste condiții nu înțeleg de ce s-a luat această măsură”, a declarat un tânăr din cartier care urma să participe la petrecere.

Cu toate acestea, în ciuda măsurilor de austeritate impuse de primărie, se pare că petrecerea va dura tot mult, chiar dacă se va stinge luma pe stradă, pentru că a început mai devreme. „Acum avem hașiș, femei și bătutură, suntem gata de petrecut, hai frate încp o tură, după ce ne mai plimbăm, mergem direct la loc, bairammul a început, casa a luat foc”, spun tinerii din Pantelimon.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Saturday, 26.10.2019 15:35 Monden

National Cinematografic