Reduceri de costuri şi la Realitatea! Redacţia se mută acasă la mama lui Rareş Bogdan

După trustul Antenelor, e rândul Realităţii TV să strângă cureaua drastic, redacţia mutându-se acasă la mama lui Rareş Bogdan. Tanti Bogdan e însă bucuroasă că va petrece mai mult timp cu fiul său şi nu va mai trebui să vină cu taxiul până în Băneasa ca să-l îmbrace pe Rareş înainte de emisiuni.

Bianca Oanea, redactor şef la Realitatea TV, spune că mutarea e benefică, pentru că e mult mai uşor să obţină permisiunea doamnei Bogdan pentru apariţiile pe sticlă ale lui Rareş: “Nu mai e nevoie să sun şi să o întreb pe Tanti Bogdan dacă îi dă voie lui Rareş în studio. Acum doar o strig, că e în bucătărie şi mă aude”, declară Bianca Oanea.

Mama lui Rareş Bogdan a ajuns însă să regrete că i-a primit pe jurnaliştii Realităţii în casă, pentru că i-au dat iama în cămară şi i-au mâncat zacusca şi gogonelele, de foame.

Nu toţi colegii din Realitatea sunt însă încântaţi de mutare. Denise Rifai are probleme cu nişte vecini aleşi de tanti Bogdan, “de o anume factură, nu-i aşa, pe care nu vreau să-i numesc”, după cum spune Denise.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
28 ianuarie 2015 16:34
Citește mai mult despre: Rareş Bogdan Realitatea TV

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult