Referendumul pentru redefinirea familiei! Trebuie să faci sex anal înainte, ca să votezi în cunoştinţă de cauză

România va avea parte de un referendum pentru a stabili clar în Constituție între ce fel de sexe poate avea loc căsătoria, Coaliția pentru Familie, inițiatoarea demersului dorind ca aceasta să aibă doar între bărbat și femeie. Totuși, legea privind organizarea referendumului spune că cei care votează trebuie să demonstreze că au făcut sex anal înainte, ca să știe exact despre ce este vorba.

„Este destul de clar ce se urmărește cu această inițiativă, interzicerea căsătoriei între homosexuali. Ei bine, exact pentru asta, nu e bine ca orice român să voteze pe presupuneri. Bărbat sau femeie, aceștia trebuie să încerce un sex anal înainte de a intra în cabina de vot, pentru a putea ști exact despre ce e vorba, dacă este împotriva tradiției sau nu, dacă e bine sau rău”, a explicat specialistul în căsnicii Decebal Popescu.

Votanții vor avea amenajate în secția de votare pe lângă cabine de vot și cabine de sex, unde președintele secției va intra cu alegătorul, îi va verifica buletinul și apoi îi va cere să facă un sex anal în fața lui, de cel puțin un minut. Acesta poate intra cu un prieten în cabina de anal sau, dacă nu are prieteni adevărați, ceea ce este foarte posibil având în vedere că îl preocupă cum se căsătoresc alții, va putea să ceară unui membru al comisiei de supraveghere, polițiștului care păzește secția sau observatorilor independenți să-i aplice o sodomie.

Scris de Eftimie
10 martie 2017 08:03

Alte articole

Vezi mai mult