Decesul artistei a activat cele mai adânc fixate reflexe ale românilor! După o seară întreagă în care la televizor s-a dat doar Stela Popescu, mii de cetăţeni s-au trezit cu noaptea în cap, şi-au luat scăunelul şi s-au dus să stea la coadă la pâine, ouă, alte alimente de bază şi mai ales gheare de pui.

coadabranzacomunism.jpg
"Nu ştiu ce m-a apucat. Aşa mi-a venit", spune Jean Toma, locuitor din Berceni. "Am dat drumul la televizor - Stela Popescu. M-am uitat afară - totul gri şi urât. În casă - frig. Am încercat să schimb postul - degeaba, tot Stela Popescu. Atunci am fugit afară, să văd dacă e coadă la pâine. Sau la gheare de pui."

Angajaţii Mega Image-ului din cartier spun că nu înţeleg de ce toată lumea se îmbulzeşte brusc, dar nu-i deranjează, ba chiar au suplimentat stocul de pâine şi gheare de pui şi au început să le ofere la promoţie.

Românii rămaşi acasă au încercat din răsputeri să prindă Europa Liberă la calorifer, rugându-se să vină americanii, de parcă americanii n-ar fi fost aici în urmă cu o săptămână ca să ne vândă rachete.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Friday, 24.11.2017 10:44 Monden

National Cinematografic