Reformă a Codului Rutier. În loc de număr de înmatriculare, pe maşină se va pune ID-ul de Facebook al şoferului

Revoluţie în trafic. Potrivit unui studiu, numărul incidentelor s-ar reduce considerabil dacă şoferii ar avea în loc de număr profilul de Facebook. “Nu cred că l-ai mai claxona pe cel din faţa ta la semafor, dacă ai şti cine poate coborî din maşină la tine”, explică succint un şofer.

Un alt şofer spune că i-a fost blocată maşina, dar când a sunat la numărul din geam era un hotline şi avea ditamai suprataxa. A vorbit 5 minute cu o domnişoară despre ce maşini îi plac şi i-a venit factura cât jumătate din valoarea maşinii: “Aşa, cu ID-ul de Facebook îi dau un Poke şi vine să o ia. Sau văd ce poze are la profil şi-mi dau seama dacă şoferiţa e single şi ştiu dacă opresc s-o ajut să repare pana”.

Alt şofer spune că aşa n-ar mai fi nevoie să angajezi un detectiv particular ca să-l găsească pe cel care ţi-a blocat poarta şi n-a lăsat numărul în geam.

Până la implementarea acestor reforme, puteţi descărca gratuit aplicaţia DearCar, în care introduceţi numărul maşinii şi puteţi contacta posesorul, exact ca pe Whatsapp.

Scris de Advert Einstein
23 iulie 2018 09:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult