Odată cu finalizarea primei serii de aventuri și reîntoarcerea regizorului James Gunn la cârma francizei, autoritățile care administrează universul Marvel au luat decizia implementării unor reforme majore. Astfel, Gardienii Galaxiei se vor numi de-acum Poliția Locală Galactică, să nu mai râdă lumea de ei.

politia-locala-a-galaxiei.jpg

„În ultima vreme au apărut tot felul de glumițe la adresa gardienilor galaxiei, că-s incompetenți, că n-au făcut școala de poliție, că fac abuzuri. A devenit deja clasică imaginea în care Peter Quill și gașca amendează o bătrânică ce vinde leuștean la marginea sistemelor solare în timp ce se fac că nu văd alte abuzuri ce au loc prin galaxie”, a spus liderul de sindicat al lucrătorilor din Galaxie.

Poliția locală a Galaxiei va primi și uniforme noi, care să-i deosebească de agenți de cei ai poliției normale și va fi în subordinea primarilor de sector galactic.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Thursday, 21.05.2020 11:39 Monden

National Cinematografic