Regele Charles și-a amintit de Regele Mihai și i-a cinstit memoria fâlfâind urechile

Omagiu emoționant adus de Majestatea sa Regele Charles al III-lea pentru fostul suveran al României, Mihai I. În timpul elaboratei ceremonii de încoronare, Charles a fâlfâit vizibil din urechi, emoționându-i pe toți participanții, dar mai ales pe Principesa Margareta și pe Radu Duda, care au lăcrimat oftând: ”Parcă-l văd pe ăl bătrân”.

Mii de români prezenți la fastuoasa încoronare au observat și ei asemănarea cu Regele Mihai. ”Mă uitam și parcă mă așteptam să sară Iliescu de undeva, să-l atace pe rege”, spune Marian, român din Londra. Sute de reporteri din toate țările au transmis live momentul, remarcând că regalitatea este pe cale de dispariție, exact ca elefantul pitic african, ale cărui urechi seamănă perfect cu ale lui Mihai.

Surse de la Buckingham spun chiar că Charles ar fi apelat la o operație de mărire de urechi pentru această ocazie istorică. El ar fi dorit să semnaleze înrudirea cu familia regală a României, atrăgând atenția asupra semnelor distinctive ale regalității românești: urechile de elefant și pasiunea pentru amante bizare.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
8 mai 2023 11:21
Citește mai mult despre: Charles încoronare rege regele mihai urechi

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult