Regele Cioabă, fericit de Moş Nicolae: A primit 600 de portofele de la familie şi apropiaţi

Regele internaţional al romilor din România, Dorin Cioabă, e în al nouălea cer, pentru că de Moş Nicolae a primit în total 600 de portofele, atât de la rude cât şi de la prieteni.

„Parcă s-au vorbit între ei. Azi-dimineaţă m-am uitat sub brad şi ce-am văzut? Papucii regali erau îngropaţi în portofele de toate formele şi culorile. Mi-a căzut coroana pe picior de emoţie, am o fractură serioasă. Nu pot exprima în cuvinte ce înseamnă pentru mine”, a spus regele Cioabă.

Rudele lui Cioabă spun însă că încă de când eram mic regele nu dorea altceva. Potrivit casei regale, cea mai grea parte a operaţiunii „Cadoul Regal” abia începe.

„Cel mai greu va fi să sortez banii, pentru că sunt din mai multe ţări. Lire sterline, euro, franci elveţieni, dolari, coroane suedeze, coroane daneze, dar şi zloţi şi coroane ceheşti, ce-a avut omul în portofel. Am făcut 8 teancuri. Pe urmă, trebuie sortate pe categorii portofelele în sine, şi adăugate la colecţia mea”, spune Cioabă.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
6 decembrie 2013 04:12

Alte articole

Vezi mai mult