Regele Julien a refuzat cererea de azil a lui Mazăre: “Insula asta e prea mică pentru doi măscărici de calibrul nostru”

Deși era optimist că va primi azil politic în Madagascar, Radu Mazăre și-a văzut azi speranțele năruite de către liderul suprem al insulei, regele Julien. Acesta a anunțat că nici nu se pune problema ca Radu Mazăre să primească azil pe insula lui, cel puțin nu atât timp cât el este la conducerea ei.

”Eram la Hollywood, filmam niște scene, când un aghiotant mi-a adus o cerere de azil, de la un anume Radu Mazăre”, a povestit regele Julien. ”Prima dată când am văzut cum arată, am crezut că e un frate geamăn de care am fost despărțit la naștere, că arată la fel de măscărici ca și mine. Dar nu, am aflat că este doar un corupt din România care fuge de justiție și care, întâmplător, este și măscărici.”

Regele Julien spune că imediat ce-a aflat cine este Radu Mazăre a luat foarte ușor decizia de a-i refuza cererea de azil politic. ”C-a furat, se întâmplă, nu mă deranjează atât de tare, dar din păcate pentru el Madagascarul nu e destul de mare pentru doi măscărici de calibru nostru. Un singur măscărici este mai mult decât suficient pentru insula mea. Radu Mazăre nu are ce căutat aici”, a spus regele Julien.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
3 ianuarie 2018 18:20
Citește mai mult despre: Radu Mazare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult