Regele Mihai l-a exclus și pe Nicolae Guță de la tron, după ce și-a bătut amanta la Capatos

Excludere după excludere! Fidel politicii sale plină de demnitate, regele Mihai nu iartă nici o greșeală. În această dimineață Casa Regală a transmis un comunicat prin care anunță excluderea din succesiunea la tronul României pe regele Nicolae Guță. Regele în exercițiu, Mihai I de România, s-a arătat mâhnit de spectacolul josnic făcut de acesta în emisiunea lui Capatos.

„În calitate de Şef al Casei şi Familiei Regale ale României, Regele Mihai a luat deciziile de mai sus cu gândul la România timpurilor care vor veni după încheierea domniei şi vieţii fiicei sale, Margareta, Custodele Coroanei. Majestatea Sa a afirmat că Familia Regală şi societatea românească din acele vremuri vor avea nevoie de o cârmuire sub semnul modestiei, bine cumpănită, cu principii morale, respect şi mereu cu gândul la ceilalţi”, se arată în comunicatul Casei Regale, arătând că „trebuia să-i dea omorul la bagaboantă în camerele nupțiale, nu la televizor”.

Monarhiștii s-au arătat dezamăgiți de această nouă decizie a maiestății sale, spunând că în ritmul acesta singurul moștenitor al coroanei va ajunge Radu Duda.

„Sunt lucruri foarte bune pe care le-a făcut, observ că are posibilitatea să se concentreze pe alte lucruri, pe fericire, pe tineri, pe business, pe tot ce ar dori să facă mai ales în străinătate, lucruri pe care nu putea să le facă în ţară nu doar ca rege al manelelor. Să nu uităm că nu este doar acest titlu, este rolul pe care şi l-a asumat, de generaţia următoare a familiei regale şi care trebuie ca 24 din 24 să fie aici şi să se dedice acestei misiuni. Şi dacă nu e o dedicare 100% nu poţi să mergi mai departe cu asta”, a declarat Ioan Luca Vlad, consilier al Casei Regale a României.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

28 septembrie 2015 12:15
Citește mai mult despre: Capatos guta regele mihai

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult