Abdicarea lui Florin Salam a lăsat un vid de putere în lumea manelelor dar reprezintă și un culoar pentru regele nostru de rezervă, Mihai de România. Conform protocolului Casei Regale, acesta va asigura interimatul de rege până la găsirea unui nou lider. 

mihai regele manelelor.jpg

„Pentru că renunțat la legăturile cu casa Hohenzolern-Sigmaringen, regele va lua un titlu românesc, respectiv Mihăiță Valoare de la Săvârșin”, a anunțat un oficial de pe lângă casa regală. Acesta va putea purta microfonul de aur regal și va trebui, ca în loc de pelerina specifică regilor de țară un acordeon, simbolul puterii regelui manelelor. 

În perioada interimatului, supușii trebuie să-i arate respect Maiestății Sale și să-l cheme la nunți, botezuri și cumetrii. Totuși, deși Mihai va fi rege cu toate avantajele ce decurg din această funcție, acesta nu va putea să-l numească pe Radu Duda prinț al manelelor, întrucât acest titlu îi aparține în acest moment lui Sorinel Puștiu. 


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 26.09.2016 18:56 Monden

National Cinematografic