Regizorii noştri pot fi invidioşi. Regele Cioabă se mândreşte cu un urs de aur în mărime naturală

Deşi reuşita regizorului Călin Netzer este remarcabilă, el aducând trofeul Ursul de Aur în România pentru cel mai bun film la Festivalul de Film de la Berlin, Regele Cioabă susţine că reuşita e mai degrabă una modestă.

„Am văzut statueta, e modestă ca dimensiuni. Eu, deşi n-am făcut niciun film la viaţa mea, am un urs de aur în mărime naturală”, a declarat Regele Cioabă.

Majestatea sa îl sfătuieşte pe Călin Netzer să verifice atent statueta, pentru că în ultimul timp circulă multe falsuri.

„Aşa, la primă verificare, merge şi să muşte puţin dintr-o ureche. Dar cel mai sigur ar fi să verifice şi interiorul, să nu fie din fier”, a completat Cioabă.

Regele ţiganilor îi urează regizorului mult succes în continuare şi îl sfătuieşte să nu-i fie teamă la dentist, pentru că aurirea dinţilor nu doare: „Bănuiesc că asta va face cu trofeul, altfel ce să faci cu atâta aur?”, susţine Cioabă.

Regele îi propune însă regizorului şi o variantă avantajoasă de amanet, în cazul în care are nevoie de bani să-şi finanţeze următorul film.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
18 februarie 2013 17:02

Alte articole

Vezi mai mult