Regizorul “50 Shades of Grey” nu se poate decide între Țociu și Palade pentru partea a doua

După ce prima adaptare cinematografică a trilogiei „50 Shades” s-a dovedit, spre rușinea mapamondului, un real succes, a doua parte se anunță cu adevărat incendiară, pentru că, în locul lui Jamie Dornan ar putea juca Romică Țociu sau Cornel Palade, îndrăgitele sex simboluri ale teatrului românesc.

„Inițial voiam să continuăm cu Jamie Dornan, pentru că e un bărbat atrăgător, și a interpretat bine rolul din primul film. Din păcate pentru el, i-am descoperit pe Romică Țociu și Cornel Palade, și, mai mult decât atât, am aflat de bogata lor istorie amoroasă. Clar vom alege dintre cei doi, practic nici nu e nevoie să-și intre în roluri, sunt deja experți în sex”, a declarat Sam Taylor-Johnson, cea care a regizat prima peliculă.

Deși s-a anunțat că doar unul va fi ales, Hollywood-ul caută o soluție pentru a-i împăca pe amândoi. „E păcat să-i privăm pe cinefili de prezența pe ecran a unuia dintre cele două sex-simboluri, așa că ne-am gândit că unul ar putea să-l joace pe Christian Grey, iar celălalt pe Anastasia Steele. Acum rămâne de văzut care dintre cei doi este dispus să-și dea jos mustața”, spune Sam Taylor-Johnson.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Luchian
25 februarie 2015 16:02
Citește mai mult despre: 50 shades of grey cinema Palade Tociu

Alte articole

Vezi mai mult