Reglare de conturi în sectorul 6: Maidanezii au băgat în spital un bărbat care chemase hingherii

Răzbunarea a avut loc aseară, faţa unui imobil de pe bulevardul Iuliu Maniu. Corneliu Compot, în vârstă de 39 de ani, se întorcea de la serviciu când a fost acostat de doi câini comunitari proaspăt sterilizaţi.

Câinii l-au urmărit până la intrarea în bloc, unde au tăbărât pe el la adăpostul întunericului, alături de alţi şase maidanezi, pe care bărbatul îi turnase la hingheri. Câinii au aşteptat, se pare, momentul în care Compot s-a întors cu spatele la ei pentru a suna la interfon.

Cu o săptămâna în urmă, bărbatul chemase hingherii pentru a lua toţi maidanezii din jurul blocului. Angajaţii de la ecarisaj au venit cu dubele, au adunat toţi câinii şi i-au dus la un adăpost special. Se anunţau momente grele pentru patrupedele cu suflet bun din faţa blocului V3. În maşina în care erau transportaţi ca vitele, maidanezii au jurat să se răzbune pe turnător şi  să nu-şi găsească liniştea până când acesta nu va contacta rabie.

După numai câteva zile, câinii au ajuns din nou pe străzi, deoarece hingherii nu aveau ce să le facă. În urma a îndelungi cercetări, a reieşit că sunt nevinovaţi, întrucât privirea lor era prea inocentă, iar felul în care se gudurau, de-a dreptul înduioşător.

Sterilizaţi şi dornici de răzbunare, câinii l-au pândit pe bărbat până când au găsit momentul propice să atace. Între timp, aflaseră inclusiv unde lucrează, însă nu au vrut să dea lovitura de graţie la serviciu, deoarece parcarea clădirii unde lucra Compot era pe teritoriul altei haite.

Acum, bărbatul e internat la Elias, cu muşcături pe 60% din suprafaţa corpului. Vecina nebună de la etajul 1 susţine că e un om rău, deoarece câinii nu atacau de pomană.

Scris de TNR
7 aprilie 2011 15:34

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult