Reglare de conturi în stil de cocalar: l-a înjunghiat cu unghia de la degetul mic

Un cocalar a ajuns în spital, cu multiple plăgi înjunghiate, după ce a fost atacat cu bestialitate de un alt cocalar, acesta din urmă folosind unghia de la degetul mic. “Rănitul este în stare foarte gravă, i-au fost străpunse organe vitale. Mai mult decât atât, există plăgi care au intrat prin abdomen şi au ieşit prin spinare. Nici măcar la răniţii în luptele cu săbii n-am văzut aşa ceva”, a declarat unul dintre medici.

Atacatorul nu are de gând să-şi taie unghia. “Mi-am lăsat-o să crească încă din burta mamei, nu vă spun ce răni i-am provocat când m-am născut. Apoi a devenit din ce în ce mai mare, o folosesc în diferite activităţi, cum ar fi în noaptea de Înviere, când înfig lumânarea în ea şi iau lumină primul, chiar dacă sunt ultimul la coadă”, a declarat Manuel Rotaru.

Acesta a explicat şi motivul pentru care a recurs la gestul şocant. “A intrat la mine în casă, când eram plecat, şi s-a pozat în baie, lângă noul meu veceu placat cu aur şi cristale Swarovski, probabil din invidie. N-am avut de ales, trebuia să-i dau o lecţie”, spune Manuel.

Scris de Luchian
25 noiembrie 2013 11:11

Alte articole

Vezi mai mult