Reglare de conturi în stil mafiot în rândul hipsterilor: i-a dezumflat roata de la bicicletă

Momente de groaza în rândul hipsterilor: ieri, în jurul prânzului, a avut loc o reglare de conturi în stil mafiot, care a tulburat liniştea în comunitatea hipsterilor autohtoni. Jon Ivaşcu a fost aspru pedepsit de hipsterul interlop Alessandro Del Domi, în cel mai pur stil mafiot: i-a dezumflat roata de la bicicletă.

Totul a început de la taxa de protecţie pe care Alessandro Del Domi o pretindea hipsterilor. „Am plătit toată vara taxă lui Domi”, povesteşte cu lacrimi în ochi Jon Ivaşcu, „pentru formaţiile obscure pe care le ascult. În schimbul unei ture cu bicicleta el ne garanta că nu mai spune nimănui numele trupei pe care o ascult. La un moment dat, taxa de protectie s-a mărit substanţial, mi-a cerut să-l plimb şi pe locotenentul lui pe bicicletă, şi am refuzat să o mai plătesc.”

Drept răzbunare, Domi a început să facă o presiune fantastică asupra lui Jon Ivaşcu: i-a dat unlike la toate cauzele pe care le pornise pe Facebook. Într-un final, tragedia s-a întâmplat: Domi i-a dezumflat puţin roata din spate de la bicicletă. „Acum nu mai pot ieşi din casă de frică, ca s-ar putea să cad de pe bicicleta”, se plânge Jon Ivaşcu.

Catalin B., liderul hipsterilor caracaleni, e revoltat: „Pe vremea mea, mafia avea mai multă onoare, îţi punea un deget pe ochelarii de soare şi îţi rămânea amprenta câteva zile. În ritmul ăsta, mâine, poimâine vom avea violenţe extreme, cum ar fi rama de la ochelari distrusă, cauciucul vopsit sau chiar să ţi se dezinstaleze Facebook-ul de pe iPhone”.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
3 decembrie 2012 14:12

Alte articole

Vezi mai mult