În sfârșit un pas spre normalitate! O normă recentă UE prevede că toate barurile, puburile și restaurantele vor trebui ca până la finalul anului să amenajeze în toalete și un bășinoar, o încăpere specială dedicată celor care vor să tragă bășini în liniște. Norma recomandă și ca bășinoarele să fie izolate fonic, dar lucrul acesta nu este obligatoriu.

basinoar_toaleta.jpg Așa cum era de așteptat, clienții barurilor salută decizia. ”Din păcate, în România se uită lumea urât la tine dacă tragi o bășină la baie”, spune un bucureștean. ”Dracului, dacă nici acolo nu poți s-o tragi relaxat, atunci unde s-o dai? Așa că tot e ceva că vom avea un spațiu dedicat pentru această nobilă îndeletnicire umană, bășitul.”

Patronii de localuri spun că măsura este doar parțial corectă. ”Da, e absolut firesc să avem bășinoar în toaleta bărbaților”, spune un patron de pub. ”Dar e greșit să fim obligați să punem bășinoar și în baia femeilor. Ok, nu e ca și cum femeile nu s-ar băși, dar arătați-mi mie femeia care va intra într-un bășinoar dintr-o toaletă publică, să afle toate celelalte femei de-acolo că ea tocmai trage niște bășini! Nu există astfel de femei, așa că va sta bășinoarul degeaba, nu va intra niciuna în el.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 16.08.2019 19:53 Monden

National Cinematografic