Reguli pe litoral. Dacă te pozezi cu maimuța trebuie să poarte și ea mască

Reguli noi de distanțare socială la mare! Masca a devenit obligatorie nu doar pe faleză, ci și în zonele de distracție. Cei care fac poze cu maimuța trebuie să-i pună și maimuței mască, una nouă la fiecare client. Din pudoare, maimuța purta deja o mască peste scrot, deși alții spun că purta mască acolo ca să nu-i complexeze pe ratații care se pozează cu maimuța pe plajă.

Dresorii de maimuțe au solicitat bani de la Guvern, ca să le învețe pe maimuțe să nu-și atingă fața când poartă mască, dar și să și-o pună singură. Programul a funcționat atât de bine, încât dresorii au fost solicitați să le educe și pe celelalte maimuțe de pe plajă, cele bărbierite, care ascultă manele și mănâncă semințe.

Maimuța Lică din Mamaia, prezentată în imagine, este un exemplu în privința purtării măștii. Nu protestează deloc că i-a scăzut saturația oxigenului și nici nu crede în conspirații, ca alți bipezi care se pretind mai evoluați decât maimuțele. Dresorul lui Lică spune că maimuța știe să încaseze plăți cu cardul, și la plățile cash dă restul corect, nu ca chelnerii de pe litoral.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
5 august 2020 13:08
Citește mai mult despre: masca

Alte articole

Vezi mai mult