Remus Cernea, acuzat de ipocrizie: Se dă ecologist, dar poartă mereu pe cap o blană naturală

Deşi e mereu prezent la mitingurile iubitorilor de animale, aceştia nu îl privesc pe Remus Cernea cu ochi buni, ba chiar îl acuză de ipocrizie! Deşi pozează în mare ecologist, gurile rele spun că parlamentarul e văzut mereu purtând pe cap o blană naturală de dimensiuni considerabile.

“L-am văzut la ultimele câteva proteste”, spune un apropiat al Verzilor lui Cernea. “De fiecare dată purta o imensă căciulă din blană, evident naturală. Nu îmi dau seama din ce animal e făcută, dar la cât e de mare şi miţoasă, estimez că a necesitat uciderea a 12 vulpi siberiene, doi urşi bruni sau 300 de animale mai mici, precum şinşila, vizonul sau câinele enot. Nu te poţi intitula ecologist în timp ce porţi pe creştet un adevărat genocid de enoţi.”

Întrebat în legătură cu colosala lui căciulă din blană naturală, Cernea susţine că e moştenire de familie, s-a născut cu ea şi, oricât ar tunde-o, îi creşte la loc. Cu toate acestea, iubitorii de animale nu par dispuşi să-i ierte refuzul de a o înlocui cu una sintetică.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
11 martie 2014 11:03

Alte articole

Vezi mai mult