Remus Cernea, despre despărţirea de Ioana: “De vreo şase luni era vegană de tot, dacă mă înţelegeţi”

Cunoscutul politician ecologist și poloboc Remus Cernea a mărturisit în aceste zile că s-a despărțit de iubita sa de trei ani de zile, activista eco-vegano-neo-feministo-liberală Ioana Stăniloiu. Acesta susține că decizia nu a fost una ușoară, că unde mai găsește o femeie să arate așa de bine și să umble cu el, dar era una necesară.

„Eu nu doar că susțin vegetarianismul, acccept și multe forme ale acestuia. Dar s-a ajuns la ceva mult mai urât, la chestii intime și nu cred că e un bărbat care să accepte așa ceva. Păi cum, nici măcar nu mai punem mâna pe carne, ce fel de extremism gastronomic este acesta, unde ajungem?”, a spus Remus Cernea.

Acesta a mai spus că nu se aștepta ca după ani de zile în care a cerut mai mult verde și ecologie în România să primească exact așa ceva de la cineva apropiat. Pe de altă parte, politicianul spune că acum este liber să se întoarcă la adevărata lui dragoste, PSD-ul, partidul care l-a făcut parlamentar, i-a dat loc de muncă la NuclearElectrica în CA și l-a convins să se mute de acasă de la părinți.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
25 mai 2018 17:05

Alte articole

Vezi mai mult