Credeai că parlamentarii sunt complet lipsiţi de griji? Nimic mai fals! La fel ca senatoarea Steliana Miron, căreia nu-i ajunge salariul nici pentru coafor, Remus Cernea are probleme financiare şi recunoaşte că dacă n-ar fi ajutat de părinţi nu s-ar descurca.Parintii_lui_Remus_Cernea_disperati_ca_nu_reusesc_si_ei_sa_ramana_odata_singuri_acasa.jpg

“În primul rând că circul într-o remorcuţă specială, cu care sunt dus săptămânal de părinţii mei la un centru specializat din Baloteşti, unde sunt ţesălat, deparazitat şi coafat. Nu vreau să mă laud, dar n-am apărut de două ori la Parlament cu aceeaşi coafură”, a precizat Remus Cernea.

Acesta cheltuieşte mulţi bani şi pe soluţii de curăţat covorul, pe litiere şi nisip, dar şi pe pastile anti-purici. “Acestea ar trebui să-mi fie asigurate de Parlament, dar în realitate nu se întâmplă aşa”, spune Remus Cernea.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Monday, 20.04.2015 15:48 Monden

National Cinematografic