Renunță la prejudecăți! De fapt, şoferii claxonează ca să nu mai audă nevasta

Crezi că şoferul care claxonează e un bulangiu? Fals! Ar trebui să-ţi dai seama că omul e disperat din cauza şovoiului de cuvinte care vin din direcţia nevestei, iar bietul om apasă pe claxon din pură disperare. În aceste cazuri trebuie să intervii şi să claxonezi şi tu, îndemnându-i şi pe ceilalţi colegi de trafic să claxoneze, ca să acopere măcar parţial balivernele soţiei. Ideal ar fi să aveţi o staţie, ca să avertizaţi şi şoferii de tir să claxoneze, ei având claxoane mult mai puternice.

“Am asistat o scenă de groază. Un şofer era blocat cu nevasta şi cu soacra în maşină. A claxonat toată noaptea, dimineaţa l-au descacerat, dar nu se mai putea face nimic. A fost dus direct la ospiciu, înnebunise cu femeile în maşină. Cică ar fi vorbit 6 ore doar despre ojă”, explică Decebal Popescu, martor ocular.

Cei care claxonează la semafor o fac pentru că vor efectiv să plece mai repede de pe loc, pentru ca motorul să mai acopere vâjâitul gurii nevestei. Chiar crezi că sunt nişte nenorociţi? Dimpotrivă. Unii, tocmai din acest motiv, îşi montează eşapament zgomotos, sau îşi provoacă singuri defecţiuni care fac maşina mult mai zgomotoasă, pentru că niciun zgomot nu se compară cu oroarea de a fi cicălit.

Scris de Ionut
29 septembrie 2016 13:09
Citește mai mult despre: claxon nevasta sofer

Alte articole

Vezi mai mult