Inconștiența magicianului șef de Constanța Teodosie le dă fiori bărbaților de pretutindeni. Aceștia se tem că după repetarea slujbei de Înviere s-ar putea decide și repetarea zilelor de 1 și 8 Martie, poate chiar și a Zilei îndrăgostiților.

barbat_abatut_455.jpg ”Doar gândiți-vă cum ar fi ca în primele trei zile după ce se deschid terasele, pe 1, 2 și 3 iunie să sărbătorim consecutiv triada groazei, Valentine’s Day, Mărțișorul și Ziua femeii. O asemenea năpasta le-ar putea fi fatală multor bărbați, pentru că psihicul lor nu e construit astfel încât să facă față unei asemenea presiuni inumane”, a avertizat celebrul bărbat Decebal Popescu.

”Cred că vorbesc în numele tuturor bărbaților când spun că nu vom accepta repetarea acestor zile”, a adăugat Decebal Popescu. ”Singura concesie pe care noi, bărbații, o putem face este repetarea zilei de 1 mai. Aia e, dacă e nevoie ne sacrificăm și alocăm o zi întreagă pentru mici și bere TNR.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Tuesday, 26.05.2020 09:28 Monden

National Cinematografic