Supăraţi foc pe fast-foodul din Ţara Bascilor care îşi avertizează angajaţii să nu mai servească români şi ţigani, românii şi ţiganii contraatacă! Celebra terasă cu mici de la Piaţa Obor a anunţat în această dimineaţă că nu va mai servi basci, cel puţin cât timp aceştia nu îşi cer scuze pentru discriminare.

unitate_nu_serveste_basci.jpg
"E o replică dură, dar nu exagerată. Câtă vreme fraţii noştri aflaţi la muncă în Ţara Bascilor sunt consideraţi cetăţeni de mâna a doua, niciun basc nu va mai călca pragul micăriei mele. Eşti basc? Du-te şi mănâncă mici în altă parte. Ei, drăcia dracului. Dacă văd vreun basc pe-aici prin Obor, să zică mersi dacă nu-l iau la şuturi", a declarat Gigi, băiatul de la grătar.

Deşi nu au văzut niciodată un basc, şi alţi proprietari de dughene cu mici s-au raliat demersului. "Trebuie numai să ne lămurim ce-i acela un basc, şefu. Eu cred că e unul cu bască, dar vecinul e convins că e unul FĂRĂ bască", a spus Ronald Cristea, antreprenor din Piaţa Miniş. "Până aflăm, ca să fim siguri, nu mai servim pe nimeni."


beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Friday, 08.09.2017 15:23 Monden

National Cinematografic