Replică dură pentru McDonalds-ul din Ţara Bascilor care nu serveşte români! Micăria de la Obor nu va mai servi basci

Supăraţi foc pe fast-foodul din Ţara Bascilor care îşi avertizează angajaţii să nu mai servească români şi ţigani, românii şi ţiganii contraatacă! Celebra terasă cu mici de la Piaţa Obor a anunţat în această dimineaţă că nu va mai servi basci, cel puţin cât timp aceştia nu îşi cer scuze pentru discriminare.

„E o replică dură, dar nu exagerată. Câtă vreme fraţii noştri aflaţi la muncă în Ţara Bascilor sunt consideraţi cetăţeni de mâna a doua, niciun basc nu va mai călca pragul micăriei mele. Eşti basc? Du-te şi mănâncă mici în altă parte. Ei, drăcia dracului. Dacă văd vreun basc pe-aici prin Obor, să zică mersi dacă nu-l iau la şuturi”, a declarat Gigi, băiatul de la grătar.

Deşi nu au văzut niciodată un basc, şi alţi proprietari de dughene cu mici s-au raliat demersului. „Trebuie numai să ne lămurim ce-i acela un basc, şefu. Eu cred că e unul cu bască, dar vecinul e convins că e unul FĂRĂ bască”, a spus Ronald Cristea, antreprenor din Piaţa Miniş. „Până aflăm, ca să fim siguri, nu mai servim pe nimeni.”


Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
8 septembrie 2017 13:09
Citește mai mult despre: discriminare McDonalds mici tara bascilor

Alte articole

Vezi mai mult