Reporterii de la CanCan pun întotdeauna cele mai imbecile întrebări

Indivizii de la tabloide se pierd când trebuie să ia un interviu cuiva care nu-şi arată ţâţele în reviste sau, mai rău, nici măcar nu deţine ţâţe. Cum este Lucian Bute, de exemplu. Omul e sportiv, e campion mondial la box profesionist şi lectura de tabloide e ultimul lucru pe care îl are în vedere. Bute a avut însă ghinionul să fie abordat de nişte idioţi, care întâmplător erau reporteri CanCan.

Indivizii de la CanCan l-au întrebat pe Bute ce părere are despre Daniela Crudu. Omul a fost cât se poate de sincer şi de tranşant: „Daniela Crudu? Cine e Daniela Crudu?” Şi ăsta a fost tot “interviul” cu care se laudă azi în tabloid cei de la CanCan. Atât îi duce pe ei capul. Adică ai ocazia să vorbeşti cu Lucian Bute, iar tu nu eşti în stare să-i pui decât o singură întrebare, şi aia idioată.

Şi pentru că o tâmpenie ca asta trebuie demonstrată, mai ales că mulţi probabil credeţi că nimeni nu poate fi atât de tâmpit încât să-l abordeze pe Lucian Bute doar pentru o astfel de întrebare, cei de la CanCan au pus pe site şi un video care să probeze prostia debordantă pe care o posedă. Îl găsiţi aici.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
4 mai 2010 10:44

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult