Respect! Câțiva bărbați au făcut chetă să ia cadou colegelor de 8 martie și au băut banii

Mai sunt câteva ore până când bărbații din România vor putea să arate colegelor din sexul slab cât de mult le apreciază, cumpărându-le flori, bjuterii sau alte obiecte specifice sărbătorii. În firmele cu mulți angajați, bărbații adună bani pentru a oferi un cadou comun fetelor care lucrează în aceeași companie.

Nu toate aceste inițiative se sfârșesc prost, așa cum se întâmplă de obicei, mai sunt și cazuri fericite. Astfel, un grup de bărbați de la o firmă din Pipera au adunat banii și, când au ajuns în centru cu ei, până să se hotărască ce cumpără, i-au băut pe toți. „E-adevărat că mâine or să se uite urât fetele la noi, că nu le-am luat nimic dar, la o adică, cine le observă. O să fim atât de mahmuri că asta os ă fie cea mai mică problemă”, a povestit Cristi J., un tânăr corporatist care a avut inițiativa adunării de bani.

Pe de altă parte, exercițiul acesta ar putea să fie mai costisitor decât s-a estimat inițial. „Doar amatorii se opresc la trei beri, cât voiam să investim în cadouri pentru fete. Dacă ești profesionist și dedicat, bei până discuți politică cu toată lumea”, a mai spus Cristi J.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

7 martie 2016 18:03
Citește mai mult despre: 8 martie bere cadou oldmout

Alte articole

Vezi mai mult