Respect. Etno TV, singura televiziune rămasă imparțială în scandalul politic

În timp ce majoritatea televiziunilor așa zise de știri și-au dat arama pe față și au început să tragă din toate pozițiile în USR-Plus, singura televiziune independentă din România, Etno TV, a rămas fidelă crezului său media și a continuat programul obișnuit. Acesta cuprinde emisiune ca „Săntate înainte de toate”, „Rămășag pe folclor” sau „Matinali și populari”.

Surse din media au relatat cum însuși Petrică Mîțu Stoian a fost contactat de un consilier al lui Florin Cîțu pentru a cânta că anul acesta nu s-au copt prunele din cauza incompetenței unui secretar de stat USR Plus de la Agricultură. Cântărețului i s-au oferit 50.000 de euro pentru o astfel de melodie iar acesta s-a uitat la consilier ca la ultimul milog: „Păi scot banii ăștia din două nunți și nici nu-mi compromit integritatea artistică”, a spus Mîțu.

În schimb, celelalte televiziuni au intrat în hora scandalului politic punând tunurile pe USR. Dacă la TVR sau la televiziunea de stat, Digi 24, era evident ce urma să se întâmple, surpriza a venit de la Antena 1, unde la emisiunea Chefi la Cuțite unui concurent i s-a spus că a făcut o omletă atât de proastă de parcă ar fi userist nu altceva.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

9 septembrie 2021 16:26
Citește mai mult despre: Etno TV petrica mitu stoian USR

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult