Respect! La AFI Palace Cotroceni se mai deschide un patinoar, unde să-și țină bărbații berea la rece

Vești excelente! La AFI Palace se va deschide încă un pationar, dedicat exclusiv bărbaților, unde aceștia vor putea experimenta un nivel superior de relaxare. Mai exact, în timp ce partenerele lor vor explora numeroasele magazine ale mall-ului, bărbații se vor relaxa pe un șezlong, cu beri reci alături. Acestea vor fi răcite în fante speciale, făcute direct în gheața patinoarului.

”O decizie excelentă, mai ales că ne așteaptă multe zile de caniculă în București”, exultă reputatul bărbat Decebal Popescu. ”În mall există deja aer condiționat, atmosfera e plăcută, muzica excelentă, iar un spațiu dedicat exclusiv bărbaților, unde berea să fie tot timpul rece, este tot ceea ce lipsea pentru a ne simți perfect când mergem în mall ca să scăpăm de caniculă. Respect maxim pentru cei care au venit cu ideea!”

Dacă patinoarul pentru bărbați va deveni neîncăpător, conducerea AFI Palace promite că se vor deschide și alte patinoare. ”Mall-ul nostru este atât de mare, încât, la nevoie, putem foarte usor să găzduim alte 3-4 patinoare speciale pentru băutorii de bere. Singura regulă este ca în incintă să nu se consume bere cu lămâie, pentru a păstra locul exclusiv pentru bărbați”, spune un oficial AFI Palace.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

6 iulie 2015 11:50
Citește mai mult despre: bere mall

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult