Respect! Louis Vuitton a creat o dubă specială cu care să fie ridicată Elena Udrea

Designerii de la Louis Vuitton n-au rămas indiferenți la situația celui mai bun client al lor din România, Elena Udrea. Convinși că aceasta va fi arestată azi, ei au creat o dubă unică, ca semn de apreciere pentru viitoarea arestată. Udrea s-a arătat încântată și a virat deja contravaloarea dubei în contul francezilor.

”Chiar dacă dubele nu sunt specializarea noastră, pentru doamna Udrea merită să facem acest efort”, spune unul dintre designeri. ”Doamna Udrea va putea merge în arest cu demnitate, într-o dubă care se asortează perfect cu poșeta ei. Am pregătit și niște cătușe speciale, care se vor regăsi în dubă. Pentru dubă am primit deja cei 174.000 de euro solicitați, iar cătușele sunt gratis, cadou din partea noastră.”

Dacă dubele cu care sunt transportați de regulă arestații sunt închise, cea pregătită pentru Elena Udrea are geamuri mari, prin care aceasta să poată fi admirată. În plus, duba are limitare de viteză, 5 km/h, astfel încât Elena Udrea să petreacă cât mai mult timp în trafic, pentru a se bucura de imagine toți participanții la trafic.

Scris de Calin
9 februarie 2015 08:02

Alte articole

Vezi mai mult