Respect, maestre! Ion Cristoiu l-a găsit pe românul care a mâncat cei doi pui născuți vii de o găină

Jurnalismul adevărat n-a murit. O demonstrează maestrul Ion Cristoiu, care și-a rupt din timpul alocat pupatului în cur ca să realizeze una dintre cele mai importante investigații de presă din ultimii ani: identificarea românului care a mâncat cei doi pui născuți vii de o găină în 1993, după cum relata ziarul condus la acea vreme chiar de către Ion Crisotiu.

”Știrea din «Evenimentul zilei» despre găina care a născut doi pui vii a făcut istorie în presa românească, însă nimeni nu s-a interesat ce s-a întâmplat mai departe cu cei doi pui”, spune Cristoiu. ”A fost nevoie să revin eu asupra subiectului ca să se întmpla asta. Ei bine, cei doi pui vii au fost mâncați. Foarte interesant, nu credeți?”

Surpriza însă abia acum urmează: românul care a mâncat cei doi pui este nimeni altul decât Grigore Cartianu. ”I-a mâncat la ceaun, cu multă mămăligă și mujdei alături, după o zi grea de coasă”, a povestit Cristoiu. ”E interesant însă că apoi Grigore a ajuns redactor-șef la «Evenimentul zilei». Sigur de la puii ăia s-a întâmplat asta.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
23 iunie 2015 11:56
Citește mai mult despre: Cartianu cristoiu Evz

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult