Respect, Mamaia! Îndrăgita stațiune a depășit Thailanda la numărul de curve

Începând cu acest an, Mamaia se poate lăuda că stă mai bine decât capitala Thailandei Bangkok la numărul de curve pe cap de turist. Oriunde te uiți prin Mamaia, vezi numai asistente TV, pițipoance, plus multe alte tipuri de curve. Emisiunile și ziarele tabloide, dar mai ales medicii plasticieni sunt cei care au pus umărul la această importantă realizare a îndrăgitei stațiuni.

Oficialitățile locale nu vor să rateze momentul și au anunțat deja că noul slogan al stațiunii va fi ”Curve, curve everywhere!”. Și nu doar atât. Deja se lucrează la un studiu de fezabilitate pentru realizarea unei centuri a stațiunii Mamaia, pentru că asistentele TV și pițipoancele au ajuns efectiv să se calce în picioare. ”O centură va face loc pentru toate aceste curve aflate în Mamaia”, cred cu tărie oficialii locali.

Numărul de curve din Mamaia este atât de mare încât a fost afectat până și ecosistemul. Din ce în ce mai des apar cazuri de delfini cu gonoree, lăței sau alte boli sexuale. ”La câte asistente TV intră în apă și la ce listă de clienți au ele, era inevitabil să se ajungă aici”, spune reputatul biolog marin Decebal Popescu.

Scris de Calin
4 august 2016 19:08

Articole asemanătoare

Vezi mai mult