Începând cu acest an, Mamaia se poate lăuda că stă mai bine decât toată Thailanda la un loc la numărul de curve pe cap de turist. Oriunde te uiți prin Mamaia, vezi numai asistente TV, pițipoance, dar și multe alte tipuri de curve. Emisiunile și ziarele tabloide, dar mai ales medicii plasticieni sunt cei care au pus umărul la această importantă realizare a îndrăgitei stațiuni.

curve_plaja_mamaia.jpg Oficialitățile locale nu vor să rateze momentul și au anunțat deja că noul slogan al stațiunii va fi ”Curve, curve everywhere!”. Și nu doar atât. Mamaia va avea cât de curând o nouă centură, pentru că asistentele TV și pițipoancele au ajuns efectiv să se calce în picioare. ”O centură va face loc pentru toate aceste... domnișoare aflate în Mamaia”, spune un oficial local.

Numărul de curve din Mamaia este atât de mare încât a fost afectat până și ecosistemul. Din ce în ce mai des apar cazuri de delfini cu gonoree, lăței sau alte boli sexuale. ”La câte asistente TV intră în apă și la ce listă de clienți au ele, era inevitabil să se ajungă aici”, a explicat reputatul biolog marin Decebal Popescu.

Scris de Calin | Thursday, 04.08.2016 19:58 Monden

National Cinematografic