Respect! Nea Costel, drojdier, s-a lăsat o lună de băut și a pus deoparte 3 milioane de euro

Săracilor! Nea Costel, drojdierul care obișnuiește să se facă matol zi de zi la un birt de pe strada Cuza Vodă din București, a reușit printr-un efort de voință imposibil de descris să se lase de băut o lună de zile, la finalul căreia era putred de bogat.

Spre deosebire de alți nătărăi, care imediat ce dau de niște bani își cumpără mașini scumpe, Nea Costel a preferat să-și plătească mai întâi întreținerea, și abia după aceea și-a cumpărat un Ferrari, deși nu are permis. Surse de pe Cuza Vodă spun că Nea Costel are acum atât de mulți bani, că poate bea 2 săptămâni de ei.

Evident, toată lumea se întreba de unde are Nea Costel atâția bani. Sincer ca întotdeauna, nea Costel a declarat: ”Dă-vă-n p*la mea! De fapt toți aveți venituri ca mine, dar fumați și beți, și de-aia sunteți săraci”, a spus Nea Costel. Studiile confirmă ipoteza lui Nea Costel: dacă românii s-ar lăsa de băut și de fumat, țara noastră ar depăși Singapore la densitatea de milionari.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
23 mai 2017 14:05
Citește mai mult despre: bani nea Costel

Alte articole

Vezi mai mult